new-logo
golfglede
06hvit
små steg unna å bli en golfspiller på Borregaard Golfklubb!
 

Begynne med
golf i dag?

 
Ja, nå er det faktisk mulig. Alt du trenger å gjøre er å gå igjennom denne veiviseren og du kan spille golf på Borregaard Golfklubb.
PRØV i 30 dager for 500,-
ProvGolf
01
02
03
04
05
06

Før du kan spille må du...
...gå igjennom følgende hovedelementer:

Bli med en venn/bekjent

som allerede er medlem i Borregaard Golfklubb og som kan veilede deg gjennom de første rundene på banen. Nødvendig informasjon blir sendt til din venn ved registrering.  Dersom du ikke kjenner noen som kan være din veileder - kan vi finne en til deg.


Registrering i klubben

Du må registrere litt informasjon om deg selv i vårt medlemsregister før du kan aktivere prøveperioden på en måned for kun kr 500,- eller melde deg inn for hele sesongen.

Veien til golf E-kurs-teori

Før du er endelig klar til å spille golf, må du gjennomføre e-læringskurset (tar ca 30-40 min). Så snart du har utført kurset, vil vi motta en bekreftelse om dette på e-post. 


Praktisk kurs

I løpet av sesongen må du gjennomføre et 9 timers praktisk kurs på klubben. Dersom du ønsker å spille på andre baner enn Borregaard Golfklubb, må du ta et praktisk kurs. Se oversikt over klubbens planlagte praktiske kurs her.

I prøveperioden får du en lokal spillerett som gir deg rett til å spille på Borregaard Golfklubb sammen med din venn. Etter at du har gjennomført den praktiske delen, vil vi oppgradere spilleretten din til Nasjonal. Dvs. at du kan spille på de fleste baner.

Prøveperioden gjelder i en måned fra registreringsdatoen. Du vil motta en e-post fra Borregaard Golfklubb før prøveperioden utløper med informasjon om medlemskap.

Er du klar?

Ja, jeg er klar
Går du videre fra denne siden, godkjenner du samtidig vår og den aktuelle golfsklubbs personvernerklæring.
Borregaard
Borregaard Golfklubb
Hagebyveien 52, 1726 Sarpsborg
Tlf: 69 12 15 00
E-post: post@borregaardgk.no